1__

Laten we een stap terug doen en rethink.
We beginnen met de basis.
Voordat we beginnen met het aanbieden van de juiste oplossingen, is het erg belangrijk om te begrijpen in welk stadium jouw bedrijf zich bevindt. We nemen een stap terug van de gewenste oplossingen en door verschillende bedrijfsstrategiekaders te gebruiken, nemen we de tijd om de fundamenten van jouw bedrijf te analyseren.

Hoe straalt mijn bedrijf online uit? Hoe efficient zijn de bedrijfsprocessen in mijn bedrijf? Welke functies van de applicatie die ik ga ontwikkelen zijn echt nodig, en welke zijn nice to have? 

Dit zijn slechts een paar vragen die we zullen beantwoorden om samen jouw succesformule te bepalen.
01
Branding
Wat maakt jouw merk uniek en anders dan je concurrenten? Samen met ons team kom je tot de kern van je merk. We bepalen je identiteit en de positionering binnen je doelgroep. Vervolgens vertalen we dit gedachtegoed door naar alle digitale kanalen. Maak meer impact met een uniek merkverhaal.
More details
02
Business process improvement
Hoe run je je bedrijf? Zijn er activiteiten die we kunnen verbeteren? Spoileralert: JA. Samen bepalen we de verbeterpunten in uw dagelijkse bedrijfsvoering middels verschillende business process modelling methoden.
More details
03
Product management
Heb jij iemand nodig om het business- en IT-team te overbruggen en jouw digitaliseringsproject te beheren? Heb je hulp nodig bij het verzamelen van gebruikerseisen en het in kaart brengen van de verschillende behoeften en prioriteiten van de stakeholders? Onze Product Manager is er als interim klaar voor.
More details
Lees meer
Gerelateerde projecten
Werk waar we trots op zijn.
Workshop bedrijfsstrategie Visuele identiteit Webdesign Webshop
Workshop bedrijfsstrategie Productmanagement Webapplicatie Mobiele applicatie
Workshop bedrijfsstrategie Productmanagement Webapplicatie Mobiele applicatie
Workshop bedrijfsstrategie App-prototyping
Bekijk alle cases
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
cross