Advies
Om tot de beste oplossing te komen, moeten we eerst begrijpen wat het probleem werkelijk is. Aan de hand van een aantal workshops en business analyse sessies verzamelen we alle benodigde informatie over de achterliggende oorzaak van het probleem en zetten we een gedegen strategie op om het op te lossen.
01
Branding
Mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet.

Simon Sinek, auteur en motiverende spreker, zei deze zin ooit in zijn toespraak over het Golden Circle-principe - een framework dat bedrijven kunnen gebruiken om te formuleren hoe het hun doelgroep aanspreekt. Dit framework hebben we ter harte genomen en toegepast in onze workshop Branding. Tijdens de workshop definiëren we samen waarom jij doet wat je doet in jouw bedrijf, hoe jij van plan bent jouw visie te realiseren en welke producten en diensten jij gaat gebruiken om deze visie te realiseren.
Bekijk deze dienst in actie:
Branding workshop
02
Business Process Mapping
Hoe kan ik de efficiëntie van mijn bedrijf verbeteren? Wat zijn de knelpunten in mijn bedrijf en hoe los ik deze op?

Dit zijn enkele van de vragen die we samen proberen te beantwoorden tijdens de workshop Business Process Mapping. In deze workshop gebruiken we methoden zoals Business Process Modeling Notation (BPMN) en Data Flow Diagram (DFD) om ons te helpen visualiseren welke activiteiten er in jouw bedrijf plaatsvinden om waarde te leveren aan jouw klant.
View this service in action:
Project : Gevity Supps
03
Product Manager
Heb jij hulp nodig bij het managen van jouw digitale productontwikkeling? Ben jij op zoek naar iemand die je kan helpen met het vertalen van zakelijke vereisten naar een Business Requirements Document (BRD) of Product Requirements Document (PRD)? Of iemand die jouw digitale product ontwikkelingstraject volgens Agile principes in nauw samenwerking met het ontwikkelingsteam kan begeleiden? Loopt jouw ontwikkelingsbacklog momenteel een beetje uit de hand?

Wees gerust want onze ervaren Product Manager staat klaar om op interim-basis te helpen, dus neem contact met ons op!
View this service in action:
Branding Strategy workshop
Gerelateerde projecten
Werk waar we trots op zijn.
Workshop bedrijfsstrategie Visuele identiteit Webdesign Website
Workshop bedrijfsstrategie
Workshop bedrijfsstrategie Productmanagement Webapplicatie Mobiele applicatie
Workshop bedrijfsstrategie Productmanagement Webapplicatie Mobiele applicatie
Bekijk alle cases
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
cross