Development
Juist, nu is het tijd voor ons om het product daadwerkelijk te bouwen. Laat het coderen beginnen!
01
Webapplicaties
Een webapplicatie is online software, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Deze gebruik je in een browser, er is dus geen installatie nodig. Hierdoor is een webapplicatie altijd en overal toegankelijk, ook op mobiele apparaten.

Een webapplicatie kan zowel intern als extern gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een interne bedrijfsapp die de effectiviteit van jouw organisatie verbetert, of een extern dashboard waar klanten kunnen inloggen om gebruik te maken van jouw diensten.
Bekijk deze dienst in actie:
Student Mobility Interrail
02
Mobiele applicaties
OK, ben je klaar om de problemen van de echte wereld op te lossen met je mobiele applicatie? Wilt u extra waarde leveren aan uw doelgroep door middel van een op maat gemaakte klant-loyaliteitsapp? Spannend!

Vertel ons uw idee en wij helpen u graag om het te realiseren. Of het nu gaat om een prototype, een Proof of Concept (POC), een Minimum Viable Product (MVP) of een volwaardige applicatie, wij zijn er klaar voor! Door middel van ons Agile-ontwikkelingsproces streven we ernaar om in een vroeg stadium uit te rollen en te leren van gebruikersfeedback, zodat je regelmatig productdemonstraties en validatierondes van ons kunt verwachten. Het doel? Om de beste market - product fit te vinden.
Bekijk deze dienst in actie:
Holivy
03
Website
Een website is een geweldige manier om aan de wereld te laten zien waar je voor staat. Maar wat voor soort website moet je maken? Hoe moet jouw doelgroep jouw website beleven? Wat moeten ze onthouden van hun korte bezoek aan jouw website en wat voor actie wil je bij hen stimuleren?

Met deze vragen kunnen wij je helpen. In plaats van een kant-en-klaar thema te gebruiken, bouwen we een WordPress-website helemaal vanaf nul, zodat deze precies kan worden aangepast aan jouw zakelijke doelen. Een op maat gemaakte website helpt je ook om de impact van jouw website te maximaliseren en laat een blijvende indruk achter bij jouw doelgroep. En bij ons is het ook oké om klein te beginnen - het gaat erom dat het voor jou werkt!
Bekijk deze dienst in actie:
Startclub Arnhem
04
Webshop
Ben je klaar om online te gaan verkopen? Weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al een webshop maar vind je dat het beter kan?

Laat het ons horen! Onze Woocommerce & Shopify specialisten staan voor je klaar. Wij bouwen webshop ook volledig op maat naar jouw zakelijke wensen, dus ook hier is geen webshop te klein!
Bekijk deze dienst in actie:
HEALTH*
Gerelateerde projecten
Werk waar we trots op zijn.
Visuele identiteit Webdesign Website Webshop
Webdesign Website
App-prototyping Mobiele applicatie
Bekijk alle cases
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
cross