100+
Creatieve jonge mensen die samenwerken om jou te helpen bij jouw missie.
04
UI/UX Designers
02
3D Artists
80
Programmers
02
Business 

Analysts
04
System 
Architects
05
Quality
Assurance
04
Content & SEO
04
UI/UX-ontwerpers
02
3D-artiesten
80
Programmeurs
02
Business 
analisten
04
Systeem
Architecten
05
Quality 
Assurance
04
Copywriters

Maak kennis met het kernteam.

Onze specialisten die met je zullen samenwerken en jouw missie in beweging zetten.

Hastomi Prasetio

Directeur | Productmanager | Business Analist
Hastomi is jouw belangrijkste contactpersoon in Nederland. Na een aantal jaren professionele ervaring in IT, Business Intelligence en Operations, besloot hij zijn ondernemersdroom na te jagen als oprichter van Garindo Digital Solutions.

Tsabit Ghazwan

Software Ontwikkelaar | Tech Lead @BKA
Tsabit is de belangrijkste drijfveer voor applicatie-ontwikkeling bij Garindo. Hij is een full-stack ontwikkelaar en is sinds zijn tienerjaren actief betrokken bij verschillende softwareontwikkelings -projecten. Als hij niet aan het ontwikkelen is, speelt hij graag schaak en met de nieuwste innovaties op het gebied van softwareontwikkeling.

Riziq Susanto

Software Ontwikkelaar @BKA
Riziq begon zijn carrière als UI/UX-designer. Zijn ontwikkelingsportfolio omvat een distributiesysteem voor Covid-19-zuurstoftanks voor de provincie West-Java, Indonesië en een backofficesysteem voor een verwerkingsbedrijf voor medisch afval.

Reynaldhi Bagas

Software Ontwikkelaar @BKA
Reynaldhi, of Rey zoals we hem gewoonlijk noemen, is ook onze software engineer en vormt samen met Riziq ons front-end development team. Verwar zijn verlegen karakter niet met zijn capaciteiten en pas op voor zijn one-liner grappen!

Yuda Pramudyatama

Projectmanager @Whello ID
Yuda is onze projectmanager voor het team van Bali, waar ons ontwerp- en digitale marketingteam is gevestigd. Hij HOUDT van koffie en kan de dag niet beginnen zonder een goede kop espresso, of twee kopjes, of drie...

Sigit Prasetio

Projectmanager @Whello ID
Sigit is onze projectmanager voor het website-ontwikkelingsteam van Pekanbaru. Hij is de bewaker van ontwikkelingskrachten en tijdlijn. Hij is de meester van Asana, Trello, Gantt chart en andere tools voor projectbeheer.

Gede Dwipantara

UI UX Ontwerper @Whello ID
Gede is ons nieuwste lid van het webdesignteam. Zijn specialisatie is om vanuit een abstract concept een boeiende gebruikerservaring voor jouw website te creëren. Naast UI/UX-design is hij ook een fervent badmintonspeler en altijd klaar voor een spelletje of twee.

Lila Handayani

Quality Assurance @Whello ID
Lila begon als webontwikkelaar maar werd na verloop van tijd verliefd op de wereld van het testen van software. Als zij geen groen licht geeft, gaan we nooit live met een website. Als het om kwaliteitsborging gaat, laat ze geen middel onbeproefd.

Eko Pramono

Webdeveloper @Whello ID
Eko is onze websiteontwikkelaar en specialist voor Oxygen Builder. Hij begon zijn webontwikkelingscarrière met een interesse in hardware-engineering en zijn liefde voor schilderen. Deze combinatie van kunst en techniek maakt hem tot een waardevolle aanwinst voor ons team. In zijn vrije tijd ontdekt hij graag nieuwe plekken op zijn motor.

Muhammad Ibrahim

Webdeveloper @Whello ID
Baim, zoals wij hem noemen, is ons aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met het programmeren van complexe functies in onze website ontwikkeling. Hij studeerde als beste van de klas af aan de National University of Malaysia in Information Science en begon zijn carrière bij de Ambassade van Indonesië in Maleisië. Laten we zeggen dat we super blij zijn dat hij ons team komt versterken.

Grafis Nuresa

Webdeveloper @Whello ID
Grafis is de nieuwste aanwinst voor ons web development team. Zijn specialisatie omvat het maken van javascript-functies en het sleutelen aan Arduino-kits. Ondanks zijn jonge leeftijd kunnen we altijd op hem rekenen als het gaat om het creëren van functies die gebaseerd zijn op complexe logica.

Muhammad Ibrahim

Website Developer @Whello ID
Baim, as we call him, is our go to person for anything related to special functions programming in our website development. He graduated top of the class from The National University of Malaysia in Information Science
Ons proces
Wat jij kunt verwachten van onze persoonlijke aanpak.
01
Ontdekking
Vertel ons jouw problemen & wensen. Door middel van interactieve workshops en mockups definiëren we samen de vereisten van jouw project.
02
Beoordeling
We sturen je ons werkplan, geschatte kosten en project - timeline.
Hier verduidelijken we het vereiste werk in detail, dus laat ons weten wat je ervan vindt!
03
Ontwerp & uitvoering
Het werk begint! Jij wordt op de hoogte gehouden via regelmatige rondes van voortgangsrapporten, productpresentaties en herzieningen om ervoor te zorgen dat je altijd up-to-date bent; no surprises!
04
Service & onderhoud
Blij met het product? Goed!
Laat ons weten hoe we je verder kunnen helpen via onze volledig aanpasbare serviceplannen.
Nog niet overtuigd?
Hier zijn nog een paar projecten die onze website willekeurig voor je heeft geselecteerd.
Workshop bedrijfsstrategie
Workshop bedrijfsstrategie
Verbetering van bedrijfsprocessen App-prototyping Webapplicatie
Clients
Klanten  
We helpen organisaties hun impact vergroten. Dat deden we eerder voor:
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
cross