Hoi, wij zijn Garindo
Een collectief van jonge digitale talenten die het wereldprobleem door digitalisering oplossen.
Onze missie
Impact maken voor een betere wereld door duurzame en sociale projecten te helpen met de ontwikkeling van maatwerk digitale oplossingen, en tegelijkertijd een groeiplatform te kunnen bieden aan de jonge digitale talenten in Indonesië.
Onze visie
INTEGRITEIT. PASSIE. EXCELLENTIE.
Duurzame toekomst door middel van digitale technologieën, die we zullen bereiken door middel van 4 pijlers van activiteiten: impactvolle organisaties helpen hun impact te vergroten door digitale technologieën te gebruiken, de digitaliseringsprojecten gebruiken om jongeren op te leiden en hen eerlijke kansen op werk te bieden, studiebeurzen en werkstudies verstrekken voor Indonesische jongeren, en duurzame innovaties uit Nederland en de EU naar Indonesië te halen.
Het lijkt altijd onmogelijk totdat het klaar is.
���¢�¯�¿�½�¯�¿�½It always seems impossible until it is done.���¢�¯�¿�½�¯�¿�½
Nelson Mandela

Ons team

100+ jonge digitale talenten met hubs in Arnhem, Jakarta, Bali en Pekanbaru staan klaar om jou te helpen in jouw missie.
Ontmoet onze mensen

Onze partners

We werken met trots samen met twee digitale bureaus uit Indonesië.
Hun uitgebreide technische stack, uitstekende kwaliteit en toewijding aan de ontwikkeling van jongeren zijn de belangrijkste redenen waarom we met deze partners samenwerken.

Whello Indonesia, een gecertificeerde Premier Google Partner, is gespecialiseerd in Wordpress, Woocommerce, Webflow en Shopify. Het bedrijf is ook aangesloten bij Whello Amsterdam en is verantwoordelijk voor de webdevelopment-activiteiten. Het bedrijf opereert vanuit Bali en Pekanbaru en breidt zijn team gestaag uit met jonge digitale talenten die klaar staan om te pronken met hun werk op de internationale arena.

Bekijk partner
Bangun Kreatif Abadi (BKA) is een softwarebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van web- en mobiele applicaties in Jakarta. Met een lange geschiedenis als ontwikkelingsteam voor staats- en multinationale bedrijven zoals Astra Digital en Telkomsel, breidt BKA nu zijn marktbereik internationaal uit. Het bedrijf heeft onlangs DIGNITAS IT Academy opgericht als inzet van het bedrijf om Indonesië te helpen het volgende digitale knooppunt in Zuidoost-Azië te worden.
Bekijk partner
Sociale initiatieven
Impact maken met Garindo.
We zijn vastbesloten om terug te geven aan de community, waar we ook actief zijn. Dit doen we door gratis consultatiesessies te geven aan de leden van Startclub Arnhem, door gratis progammeeronderwijs te voorzien aan jongeren van 18 tot 25 jaar in Indonesië via DIGNITAS Academy, en door tot 2,5% van onze jaarlijkse winst te doneren aan jongerenstichtingen. Net als jij willen wij van de wereld een betere plek maken!
Wij zijn gevestigd in
Journey Offices Arnhem
Loop gerust eens binnen!
We zijn altijd benieuwd naar jouw verhaal en hoe we je kunnen helpen.
Locatie op Google Maps
Our work
Klanten
We helpen organisaties hun impact vergroten. Dat deden we eerder voor:
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
cross