Onze samenwerkingen.
Waar wij stoppen, nemen zij het over. We hebben een netwerk van topbureaus gevormd, zodat we jou verder kunnen helpen online succesvol te zijn. Van het creëren van een sterk merkverhaal en waardepropositie tot het online communiceren ervan via sociale media en andere digitale marketingkanalen, onze samenwerkingspartners staan klaar om jou te helpen.
01
Hands
Hands, creative agency for amazing brands. We werken samen met Hands voor merkstrategie, visuele identiteit, digitale vormgeving en creatieve content. Hands is er voor organisaties die de purpose hebben om meer positieve impact te maken. Organisaties die zich willen onderscheiden en gezien willen worden. Ze hebben gewerkt voor o.a. Openluchtmuseum, Innovate Community, Circo, LifePort en meer!

Hun handen geven vorm aan ideeën. Zij geven gevoel aan merken. Hun werk brengt mensen in beweging. Daarom werken we graag met Hands.
Bezoek de website
02
Social Media Nederland
Een merk moet in contact komen met zijn doelgroep en hoe kan dat beter dan op social media. Maar zoals we allemaal weten, kost het tegenwoordig veel tijd om social media te onderhouden en te beheren. En welke social media passen beter bij de doelgroep? Geen zorgen want Social Media Nederland kan je daar zeker bij helpen.
Bezoek de website
03
LIN Videomarketing
LIN videomarketing begrijpt de kracht van storytelling. Zij vertalen jouw verhaal naar een sterke online video of animatie met impact. Ze werken samen met ons team om video's te produceren die perfect aansluiten bij de doelstellingen van uw campagnes.
Bezoek de website
04
Digitmind
Als het gaat om Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO), het automatiseren van de sales-funnel, het genereren van leads, dashboarding zoals Google Analytics en Google DataStudio, en het beheer van uw online marketingactiviteiten, is Digitmind er om jou te helpen! Hun pragmatische aanpak en no-nonsense houding is wat we van hen waarderen en daarom zijn we blij dat ze aan boord zijn.
Bezoek de website
05
Woerts Consultancy
Gerrit Woerts heeft 30 jaar ervaring in het leren en trainen van bedrijfsstrategieën in verschillende branches. In zijn 10-jarige ondernemerschap heeft hij zich gespecialiseerd in Visueel denken en Canvas methodes, zoals Business Model Canvas & Value Proposition Canvas. Hij gebruikt Visual Thinking om complexe organisatievraagstukken te verhelderen en bedrijfsstrategie te ontwikkelen. Dat doet hij bijvoorbeeld voor Rijkswaterstaat, Burgers Zoo en voor jou als ondernemer tijdens onze workshops bedrijfsstrategie.
Bezoek de website
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
cross