HEALTH*
Samengestelde gezondheidsproducten voor lichaam, geest en ziel. De naam van het bedrijf wordt op verzoek van de directeur niet bekendgemaakt.
In een notendop
GEZONDHEID begon met het idee dat je bent wat je eet. Het is de sterke overtuiging van het bedrijf dat onze mentale en fysieke gezondheid grotendeels afhankelijk is van de voedingsstoffen die we consumeren. Zo begon de zoektocht van HEALTH om de beste en meest innovatieve gezondheidsproducten te vinden die het lichaam, de geest en de ziel van de consument zullen verbeteren.

We werden gevraagd om het bedrijf te helpen bij het definiëren van de merkstrategie en het helpen creëren van de visuele identiteit. Het project ontwikkelde zich vervolgens tot een website en webshop.

Dus wat hebben we gedaan?
Tijdens onze workshop Branding hebben we een aantal belangrijke merkgevoelens en -associaties ontdekt die we op de doelgroep willen projecteren.
Vervolgens hebben we een merkstijlgids (merkboek) gemaakt waarin we de belangrijkste merkelementen zoals logo, icoon en kleurenpalet hebben gedefinieerd, evenals richtlijnen voor het gebruik van deze elementen op verschillende media (promotiebanner, tas, enz.).
Vervolgens hebben we de website en webshop ontworpen en ontwikkeld voor het merk, die is geoptimaliseerd met CDN (Content Distribution Network) en Redis Caching zodat de website snel laadt waar de klanten ook zijn.
Ik ben erg dankbaar dat ik een betrouwbare en effectieve partner heb gevonden bij het ontwikkelen van onze merkidentiteiten en design. Bij het rebranden van een bedrijf is het altijd een uitdaging om een partner te vinden die visie en filosofie kan vertalen naar een boeiend en overzichtelijk logo, ontwerp of website. Het team voldeed echter aan al het bovenstaande en werd een graag geziene partner bij het brainstormen en het bespreken van langetermijnstrategieën. 5 van de 5!
�My experience with Garindo has been very positive. Hastomi proactively thinks along and with great enthusiasm tells the customer (in this case me) what suits them best. With a structured way of working, to a good result.
�
Directeur van HEALTH

Diensten
  • Workshop bedrijfsstrategie
  • Visuele identiteit
  • Webdesign
  • Webshop
Branding strategyVisual identityWeb design
Direct sparren? Laat ons weten!
Nog niet overtuigd?
Hier zijn nog een paar projecten die onze website willekeurig voor je heeft geselecteerd.
Visuele identiteit Webdesign Website Webshop
Workshop bedrijfsstrategie App-prototyping
Webapplicatie Systeemintegratie
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
crossarrow-right