Nationaal Werknemer Plan
Arbeidsvoorwaarden voor een vitaler Nederland.
In een notendop
Mens sana in corpore sano; een gezonde geest in een gezond lichaam. Daarom biedt het Nationaal Werknemer Plan een fiscaal vriendelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarmee uw werknemers tot wel 49,50% korting krijgen op onder andere sporten, fietsen en werknemerswelzijn. Het bedrijf benaderde ons om te helpen bij het ontwikkelen van een webapplicatie waar werknemers eenvoudig hun vergoedingsclaims kunnen uploaden en volgen. Uitdaging aanvaard!

Hier zijn een paar eervolle vermeldingen over de toepassing:
Met React.js hebben we 2 front-end applicaties ontwikkeld: 1 voor Admin (Content Management Systeem) en 1 voor de medewerkers.
De front-end applicatie van de werknemers kan worden aangepast met het logo van de werkgever en de merkkleuren.
Het Content Management Systeem is gebaseerd op onze white-label app MARKTERA, waardoor we de app in een kortere tijd kunnen bouwen dan wanneer deze helemaal opnieuw zou worden gebouwd.
Ontwikkeld met Privacy by Design in het achterhoofd, zoals onder meer versleuteling tussen front-end en back-end en gebruik van tweelaagse database-authenticatie.
Responsieve webapplicatie voor medewerkers die ook op mobiele apparaten naadloos werkt.
Dit was ons allereerste applicatieproject in Nederland. Zeggen dat het project van een leien dakje liep, zal helaas niet waar zijn; we waren te laat met onze levering. Aangezien deze applicatie als basis dient voor een tweede applicatieVitaliteit Marktplaats (web- en mobiele app), ook dat liep vertraging op. Maar we zijn dankbaar voor het geduld en de medewerking van onze klant tijdens dit project. We hebben zeker veel geleerd van deze ervaring, zowel intern binnen ons team als extern bij onze klant. Gelukkig zijn we blij te kunnen zeggen dat de applicatie nu door verschillende bedrijven wordt gebruikt, waaronder een aantal multinationals in Nederland. Feedback voor UX-verbeteringen begint binnen te komen van de gebruikers, dus het werk is zeker nog niet gedaan!
Lorem ipsum dolores testimonials
�Lorem ipsum testimonials.
�
Rik van Hardeveld
CEO & Founder of Vitality Benefit Group
Services
  • Workshop bedrijfsstrategie
  • Productmanagement
  • Webapplicatie
  • Mobiele applicatie
Web application
Direct sparren? Laat ons weten!
Nog niet overtuigd?
Hier zijn nog een paar projecten die onze website willekeurig voor je heeft geselecteerd.
Workshop bedrijfsstrategie
App-prototyping Mobiele applicatie
Visuele identiteit Webdesign Website Webshop
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
crossarrow-right