Obcydian
Cybersecurity training & simulaties.
In een notendop
Cybersecurity wordt steeds meer een zeer belangrijk onderwerp waar organisaties, klein en groot, aandacht aan moeten besteden. Vooral als het gaat om bewustzijn en training voor de medewerkers op gebied van cybersecurity. Dit zijn de 2 hoofddoelen die onze klant voor ogen had toen ze ons vroegen om Obcydian te creëren.

De hoogtepunten:
De webapplicatie is uitgerust met een intuïtief dashboard voor de gebruikers, dat zowel vrij uitgebreid als flexibel in te richten is dankzij het modulaire ontwerp. De trainingsbeheerder heeft de vrijheid om per gebruikersgroep studiepaden en materialen te ontwerpen die in de cursus worden opgenomen.
Naast de gebruikelijke leermodules waar gebruikers verschillende onderwerpen over cybersecurity kunnen bestuderen, biedt de applicatie ook een simulatie van cyberaanvalsituaties. In de simulatie worden gebruikers opgesplitst in 2 groepen: Red Group die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van cyberaanvallen, en Blue Group die verantwoordelijk is voor het verdedigen van de organisatie tegen de aanvallen.
De simulaties zijn gebaseerd op real-life cyberaanvalsgevallen, waardoor de simulaties relevanter aanvoelen voor de gebruikers.
Trainers zijn uitgerust met verschillende functies om de voortgang van elk team of elke gebruiker tijdens de training en simulaties bij te houden, zoals Leaderboard, Performance Graph, enzovoort.
Ivo's feedback & experience here.
Ivo Kneepkens
Founder of Studenty Mobility
Diensten
  • Verbetering van bedrijfsprocessen
  • App-prototyping
  • Webapplicatie
Web designWeb development
Direct sparren? Laat ons weten!
Bezoek de app
Nog niet overtuigd?
Hier zijn nog een paar projecten die onze website willekeurig voor je heeft geselecteerd.
Verbetering van bedrijfsprocessen App-prototyping Webapplicatie
Workshop bedrijfsstrategie
Workshop bedrijfsstrategie Productmanagement Webapplicatie Mobiele applicatie
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
crossarrow-right