Social Fonds Podiumkunsten (SFPK)
Doorontwikkeling voor professionals in de podiumkunsten.
In een notendop
In opdracht van Studio Hands in Arnhem zijn wij gevraagd om te helpen bij het realiseren van de nieuwe website voor Sociaal Fonds Podiumkunsten. Zo'n eer die we niet konden weigeren omdat het ook aansluit bij onze missie. We namen dan ook graag deel aan dit boeiende project voor de kunstsector.

Enkele opvallende punten:
Ontwerp door de getalenteerde Jip Sanders van Jip Sanders Studio.
Aangepaste checklistfunctie om sollicitanten te filteren.
Levendige gebruikerservaring van begin tot eind dankzij de sterke merkelementen.
Naast de technische kennis toonde Garindo een sterke toewijding aan deadlines en budgetbeperkingen. De communicatie was altijd snel en assertief en het project werd op tijd opgeleverd. We kregen zelfs hulp bij veel andere aspecten die niets met de website zelf te maken hadden, zoals de branding van onze nieuwsbrief of advies over te gebruiken plug-ins. Ik zou het iedereen ten zeerste aanbevelen. Bij SFPK hebben we dankzij de website aanzienlijke verbeteringen waargenomen in onze relaties met belanghebbenden en onze algemene vooruitgang bij het bereiken van onze doelstellingen.
�Our new website fits with all our needs and we get a lot of compliments on how cool it looks! Hastomi has been great to work with: he is very pro-active and constantly strives to improve the work.
�
Alberto Villanueva
Communicatie ODN/SFPK
Nog niet overtuigd?
Hier zijn nog een paar projecten die onze website willekeurig voor je heeft geselecteerd.
Workshop bedrijfsstrategie
Verbetering van bedrijfsprocessen App-prototyping Webapplicatie
Webapplicatie Systeemintegratie
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
crossarrow-right