Student Mobility
Internationale studenten helpen het beste uit hun ervaring in Nederland te halen.
In een notendop
Student Mobility heeft tot doel alle nieuwe internationale studenten die net in Nederland zijn aangekomen voor hun studie een vlotte ervaring te bieden. In samenwerking met universiteiten in Nederland levert Student Mobility diensten die (internationale) studenten zeker nodig hebben, zoals een speciale OV-kaart, fietsleaseprogramma, korting op treinkaartjes en meer. Dit project was behoorlijk uniek omdat Student Mobility al een brand book had, dus we moesten creatief zijn binnen de vooraf ingestelde merkrichtlijnen.

Challenge accepted!

Dus wat hebben we gedaan?
We hebben een Arrival Assistance functie gemaakt die is gekoppeld aan een geautomatiseerde e-mailcampagne bij MailChimp.
We creëerden een winkelwizard op maat voor het mobiliteitspakket van het bedrijf en een abonnementsmodule op maat voor het fietsverhuurprogramma van het bedrijf.
We hebben de merkelementen van Student Mobility genomen en deze op de hele website geïmplementeerd, waardoor een uniform merkgevoel is gecreëerd gedurende de hele reis van de gebruiker op de website.
We hebben Mollie aangesloten om alle transacties af te handelen.
Hastomi en het Garindo-team zijn een belangrijke troef geweest bij het vormgeven van onze ideeën tot een succesvol info/ecommerce-platform. Communicatie, planning en budget was een prettig traject. Bovendien is de aftersales geweldig, Hastomi blijft betrokken en is altijd blij om te helpen.
Ivo Kneepkens
Directeur
Diensten
  • Visuele identiteit
  • Webdesign
  • Website
  • Webshop
Web designWeb development
Direct sparren? Laat ons weten!
Bezoek de website
Nog niet overtuigd?
Hier zijn nog een paar projecten die onze website willekeurig voor je heeft geselecteerd.
Webapplicatie Systeemintegratie
Workshop bedrijfsstrategie
Workshop bedrijfsstrategie App-prototyping
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
crossarrow-right