Holivy
Masterclasses, fitness challenges, secundaire arbeidsvoorwaarden en meer voor vitale medewerkers.
In een notendop
Wat als er een platform is waar werknemers toegang hebben tot exclusieve producten en diensten die gericht zijn op hun welzijn, en dat alles in een omgeving die eruitziet en aanvoelt alsof het het eigen platform van het bedrijf is?

Zo is Holivy ontstaan. Het concept biedt bedrijven een platform om de fysieke en mentale gezondheid van hun werknemers te ondersteunen, dat kan worden aangepast met de eigen merkelementen van het bedrijf. Op het platform kunnen medewerkers toegang krijgen tot exclusieve Masterclasses, deelnemen aan verschillende fitnessuitdagingen en -games, exclusieve kortingen inwisselen en andere toegewijde diensten. We werden gevraagd om te helpen dit concept te realiseren, dus we zeiden: "count us in!"

Hier zijn een paar eervolle vermeldingen over de toepassing:
We ontwikkelden 3 front-end applicaties op basis van React.js: 1 voor Admin (Content Management Systeem) en 2 voor de medewerkers (een web & mobiele applicatie).
We gebruikten onze whitelabel e-commerce app MARKTERA als basis, zodat we niet vanaf nul hoefden te beginnen en daardoor de ontwikkelingskosten laag konden houden.
Het platform is gekoppeld aan het andere product van de klant: Nationaal Werknemer Plan, waardoor een naadloze service-uitbreiding voor bedrijven tussen de twee applicaties mogelijk is.
Realtime verbinding met een externe serviceprovider voor integratie van fitnessuitdagingen en gezondheidsgegevenspunten van gebruikers.
Ontwikkeld met Privacy by Design in het achterhoofd, zoals onder meer versleuteling tussen front-end en back-end en gebruik van tweelaagse database-authenticatie.
Dit was ons tweede applicatieproject in Nederland. Zeggen dat het project van een leien dakje liep, is helaas niet waar; we waren te laat met onze levering wegens vertraging bij de levering van het Nationaal Werknemerplan. Maar we zijn dankbaar voor het geduld en de medewerking van onze klant tijdens dit project. We hebben zeker veel geleerd van deze ervaring, zowel intern binnen ons team als extern bij onze klant. Gelukkig zijn we blij te kunnen zeggen dat de applicatie nu door verschillende bedrijven wordt gebruikt, waaronder multinationals en Eredivisie-voetbalteams in Nederland. Feedback voor UX-verbeteringen begint binnen te komen van de gebruikers, dus het werk loopt zeker door!
Zonder enige ervaring in het ontwikkelen van een app en platform gaf Garindo ons altijd een veilig en vertrouwd gevoel. Ook na de ontwikkeling blijft Garindo betrokken en denkt het mee in eventuele vervolgstappen. Vanaf dag één, én nog steeds zijn we erg blij dat we hebben gekozen voor een samenwerking met Garindo en Hastomi.
�Lorem ipsum testimonials.
�
Rik van Hardeveld
Directeur
Diensten
  • Workshop bedrijfsstrategie
  • Productmanagement
  • Webapplicatie
  • Mobiele applicatie
Web applicationMobile application
Direct sparren? Laat ons weten!
Bezoek de app
Nog niet overtuigd?
Hier zijn nog een paar projecten die onze website willekeurig voor je heeft geselecteerd.
Workshop bedrijfsstrategie
Webdesign Website
Workshop bedrijfsstrategie Productmanagement Webapplicatie Mobiele applicatie
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
crossarrow-right