User Story Mapping
Stel je de reis voor die eindgebruikers in je applicatie zullen maken.
In een notendop
Hoe zal een typische gebruiker uw applicatie gebruiken? Wat voor soort functies moet u in de toepassing ontwikkelen om de doelen van die gebruiker te bereiken?

Zodra u klaar bent om uw eerste toepassing te ontwikkelen, zijn dit enkele van de vragen die u moet beantwoorden wanneer u de lijst met vereisten voor de toepassing samenstelt. Een user story map is een krachtige tool die een agile team in staat stelt om hun productachterstand weg te werken en de productreleases effectiever te plannen. We gebruiken deze tool graag om start-ups te helpen zich voor te stellen hoe hun applicaties door de eindgebruikers zullen worden ervaren. De resulterende user stories helpen ons later ook bij het creëren van een Minimum Viable Product (MVP).
Data points include: distance between towers, signal type of each antenna, angle of signal broadcast, coordinates and clusters data
Use cases: user access classification for administrator, planning & submitting draft for installation activities, real - time productivity data.
Samen met Garindo hebben we een MVP van onze app gedefinieerd en nagedacht over wat er echt nodig is om het probleem van de doelgroep te begrijpen. Ik merkte dat er veel punten waren waar ik niet goed over had nagedacht, door te sparren en erover te praten met Garindo kwamen we tot oplossingen en hebben we de app flink verbeterd.
Sybren Bies
Oprichter van Sybotanica
Diensten
  • Workshop bedrijfsstrategie
Web application
Direct sparren? Laat ons weten!
Nog niet overtuigd?
Hier zijn nog een paar projecten die onze website willekeurig voor je heeft geselecteerd.
Verbetering van bedrijfsprocessen App-prototyping Webapplicatie
Workshop bedrijfsstrategie Visuele identiteit Webdesign Website
Workshop bedrijfsstrategie Productmanagement Webapplicatie Mobiele applicatie
Webdesign Website
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
crossarrow-right