Web & App Design
Wij combineren technologie met emoties. De kern van UX en UI design is dat de gebruiker makkelijk en snel zijn weg vindt op je site of app (techniek). Tegelijkertijd vindt de doelgroep je producten ook nog eens aantrekkelijk (emoties). Dat laatste heeft niet alleen te maken met je product, maar ook met het visuele design van je website of app.
01
Webdesign
Webdesign is meer dan alleen een opvallende website en webshop maken. Het moet uiteindelijk een prettige ervaring zijn voor de bezoekers van de website in de vorm van gebruiksgemak, intuïtief design (het klopt gewoon!), en functies. Bovendien moet het ook de gevoelens van het merk overbrengen en het verhaal van het merk vertellen aan de doelgroep. Ten slotte moet bij een goed webdesign rekening worden gehouden met hoe de website en webshop op Google zullen presteren, waardoor de kans groter wordt dat deze bovenaan in de zoekmachinelijst van Google komt te staan. Dus, hogere conversie!
Bekijk deze dienst in actie:
Urban Short Stay
02
Application Design (Prototyping)
Ben je klaar om je (eerste) applicatie te maken, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen?

Maak je geen zorgen, we kunnen helpen! We gaan graag de uitdaging aan om je te helpen bij het ontwerpen van de User Interface (UI) en User Experience (UX) van jouw applicatie. We combineren inzichten uit User Story Mapping-sessies en uw branding in het proces. Het eindresultaat: een interactief prototype van jouw applicatie dat je kunt gebruiken in jouw pitch aan de investeerders. Bovendien kan je het prototype ook gebruiken om jouw idee te valideren en al gebruikersfeedback te verzamelen, voordat je een Proof of Concept (POC) of een Minimum Viable Product (MVP) verder ontwikkelt.
Bekijk deze dienst in actie:
Student Mobility Booking Engine
Gerelateerde projecten
Werk waar we trots op zijn.
Workshop bedrijfsstrategie Productmanagement Webapplicatie Mobiele applicatie
Workshop bedrijfsstrategie App-prototyping
Visuele identiteit Webdesign Website Webshop
Bekijk alle cases
Klaar om jouw impact te vergroten?
Begin nu
cross